Öğrencilerimize Danışmanlık Hizmeti

6.2.2015

Öğrencilere Danışmanlık Hizmeti Sunulmaya Başlandı.

Üniversitemiz öğrencilerinin bireysel psikolojik danışman görüşmelerini gerçekleştirebilecekleri hizmet gençlik evinde yapılmaya başlandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün öğrencilere sunduğu hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi, öğrencilerin bireysel, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi, bu amaçla öğrencilere üniversite hayatlarına uyumu kolaylaştıracak becerileri kazandırmayı hedefliyor.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan danışmanlık hizmetiyle, öğrencilerimizin strese yol açan olaylara hazırlıklı kılınması, yaşamanın getirdiği zorluklarla ve sorunlarla baş etme konusunda yol gösterilmesi, kişisel gelişim ve değişimlerinde yardımcı olunuyor.

Rehber Hocası Suay YENİCE tarafından verilen Psikolojik Danışma ve Rehberlik hizmeti öğrencilerimize ücretsiz olarak sunulmaktadır. Öğrencilerimiz, gizlilik ve özel yaşama saygı ilkesinin gereği doğrultusunda randevu alarak yararlanabilecekler.