Sayıştay Denetçisi Uzman Ekrem AKGÜN Fakültemizde Ders Verdi

24.10.2017

Sayıştay Denetçisi Uzman Ekrem AKGÜN tarafından Üniversitemiz İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi öğrencilerine ders verildi.

Sayıştay Denetçisi Uzman Ekrem AKGÜN, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR'in daveti üzerine Yrd. Doç. Dr. Ramazan ASLAN'ın yürütücülüğünü yaptığı "Üretim Yönetimi" dersine girdi.

Bölüm öğretim elemanlarının hazır bulunduğu Üretim Yönetimi dersine giren Uzman AKGÜN, öğrencilere kariyer planlamalarında nelere dikkat edecekleri konusunda bilgiler verip nasıl bir yol takip edeceklerini anlattı.

Öğrencilerin ideallerindeki mesleklerle ilgili açıklamalarda bulunan Uzman AKDAĞ, öğrencilere ileriki yıllarda sayıştay denetçisi olabileceklerini de kaydetti. Dersin sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandıran Uzman AKDAĞ, öğrencilere “Oturduğunuz sıraların kıymetini iyi bilin. Hayalinizdeki ve sevdiğiniz mesleği seçiniz.” dedi.