Fakültemiz Öğrencileri ve Öğretim Elemanları Fidan Dikim Etkinliğine Katıldı

Milli Ağaçlandırma Günü “11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan, Yarın Nefes” programı çerçevesinde, fakültemiz öğrenci ve akademik personelinin katılımıyla kampüs sınırları içiresinde yer alan Şehit Polis Özel Hareket Fatih DOĞAN Hatıra Ormanı’nda fidan dikimi gerçekleştirildi.

“Benim de dikili bir ağacım olsun” düşüncesiyle hareket eden öğrencilerimiz fidan dikerek daha yeşil ve yaşanılabilir bir kampüs oluşturabilmek için katkı sağlamaya çalıştılar. Öğrencilerimiz ayrıca Milli Ağaçlandırma Günü’nün başta kendileri olmak üzere tüm toplum kesimleri için farkındalık oluşturmada büyük bir girişim olduğunu dile getirdiler.