Üniversitemizde Kariyer Söyleşisi Düzenlendi

Üniversitemizde Kariyer Söyleşisi Düzenlendi

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi ile fakültemiz Kariyer Planlama Ofisi işbirliğiyle öğrencilerimize yönelik kariyer söyleşisi gerçekleştirildi.

UPS yetkililerinden Pamuk BOZ ve  İbrahim ARSLAN’ın konuk olduğu söyleşiye, üniversitemiz akademik personeli ile öğrenciler katılım sağladı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, konuklar kendi yaşam ve kariyer yolculuklarından örneklerle sözlerine başladılar. Söyleşide küresel ekonomik durum ve değişen piyasa yapısı, e-ihracat-ithalat, ulusal ve uluslararası iş yapısı, değişen meslekler ve mesleklerin geleceği, kendi işini kurma ve ilerletme başta olmak üzere özel sektörün karşı karşıya kaldığı fırsatlar ve tehditlere yönelik konular ele alındı.

Üniversitemizde öğrencilerimizle bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden BOZ ve ARSLAN, öğrencilerimizin ilgi, alaka ve sorularla söyleşiyi zenginleştirme çabalarından dolayı ayrıca mutlu olduklarını dile getirdiler.

Söyleşi, hediye ve plaket takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.