Fakültemizde Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

Üniversitemiz 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni 27 Mayıs 2022 tarihinde Adıyaman Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleşti. Geçen yıl pandeminin gölgesinde sınırlı katılımla gerçekleşen törenin aksine bu yıl mezuniyet töreni öğrenciler, aileler ve üniversitemiz çalışanların yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

İl protokolünün katılımıyla gerçekleşen törende fakültemiz dekanı Prof. Dr. Fatih DOĞANOĞLU, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve fakültemiz öğretim elemanlarının yanı sıra İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ve Sosyal Hizmet bölümü öğrencileri de törende yerlerini aldılar.

Tören, mezun adayların kortej yürüyüşü, programlarının tanıtılması ve adayların alandaki yerlerine yerleşmesinin ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve protokol konuşmaları ile devam etti.

Törende mezuniyet kütüğüne fakültemiz birincisi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Kardelen ATAMAN’ın plaka çakmasının ardından program birincilerine ve dereceye giren öğrencilere il protokolü ve fakültemiz dekanı tarafından plaket ve hediyeler verildi.

Bu yıl mezun olan 11. Dönem mezunlarımız başta olmak üzere mezun olan tüm öğrencilerimizi kutlar, öğrencilerimize gelecek yaşamlarında başarılı ve güzel günler temenni ederiz. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.