Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, dekanımız Prof. Dr. Fatih DOĞANOĞLU’nun başkanlığında dekan yardımcılarımız, bölüm başkanlarımız ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla 12 Eylül 2022 tarihinde fakültemiz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Adem CEREN’in sunumuyla başladı. Sunumda 2021-2022 eğitim öğretim döneminde yapılan ve 2022-2023 eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışmalara değinildi. Bu kapsamda öncelikle fiziki duruma ilişkin genel bilgiler verilirken, ardından bölümler, kontenjanlar, öğrenci sayıları, yerleştirme sonuçları, akademik ve idari personel bilgisi, fakültede verilen dersler, bilimsel yayınlar, memnuniyet anketleri, kalite hedefleri konularına değinildi.

Sunumda fakültemiz Kariyer Planlama Ofisi tarafından öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirilen faaliyetlere (rehberlik hizmeti, meslek tanıtım günleri, kariyer söyleşileri, yetenek geliştirme eğitimleri vb.) ayrı bir parantez açılarak öğrencilerin kariyer yolculuklarında rehberlik hizmetlerinin önemine vurgu yapıldı.

Toplantıda ayrıca 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılması planlanan akademik ve sosyal faaliyetlere değinildikten sonra fakültemizin gelişimine ve kalitesinin artırılmasına yönelik öğretim elemanlarımızın görüşleri alındı.

Toplantı, dilek ve temennilerin dinlenmesi ile sona erdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.