Fakültemizin Yeni Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

Fakültemize 2022-2023 eğitim öğretim yılı güz döneminde kayıt yapan İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi. Dekanımız Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu'nun bilgisi dahilinde, bölüm başkanları Prof. Dr. Yusuf Ekrem AKBAŞ, Prof. Dr. Mücahit ÇELİK, Prof. Dr. Hakan EVİN ve öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilen eğitimde, öğrencilere fakülte ve üniversite hakkında bilgilendirme yapıldı.

Fakültemizin amfi salonunda verilen eğitimlerde, yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerine eğitim öğretim faaliyetleri, ders plan ve programları, sınav takvimi, öğrenci otomasyonu, sosyal ve kültürel faaliyetler, öğrenci toplulukları, Erasmus ve Farabi öğrenci değişim programları, mezuniyet sonrası iş imkanları hakkında bilgi verildi.

Tüm öğrencilerin yoğun ilgi ile dinledikleri sunumlar, soru-cevap faslının ardından tüm öğrencilere başarılar dilenerek sona erdirildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.