ÜNİVERSİTEMİZ MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

2023-2024 Eğitim-Öğretim döneminin ardından Üniversitemiz mezuniyet töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti. Fakültemiz öğrencileri de bu coşkulu katılıma eşlik ettiler. İktisat, İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümleri mezunlarımız, Üniversitemiz kortej yürüyüşüne katılım sağlamışlardır. Fakültemiz akademik ve idari çalışanları da törende hazır bulunmuşlardır.

Mezuniyet töreni kapsamında fakültemizde dereceye giren öğrencilere de Dekanımız Prof. Dr. Fatih DOĞANOĞLU ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selcen YÜKSEL PERKTAŞ plaketlerini sunmuşlardır.

Tüm öğrencilerimize başarılarla dolu mutlu bir yaşam temenni ediyoruz.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı